CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Catalunya desaprofita un 85% de la biomassa dels seus boscos

by / dissabte, 18 febrer 2012 / Published in Noticies

Catalunya desaprofita un 85% de la biomassa dels seus boscos i només explota el 15% de la que creix anualment, segons ha destacat l’empresa SUD Energies Renovables, amb motiu de la primera edició de la Fira de la Biomassa Forestal, que tindrà lloc entre el 23 i el 25 de febrer a Vic (Barcelona).

La fira neix amb l’objectiu de ser una plataforma de divulgació de l’ús de la biomassa forestal per a l’obtenció d’energia d’aquest recurs, i crear un punt de trobada entre les empreses del sector, segons l’organització de l’esdeveniment.

Més de 50 empreses ja han confirmat la seva participació en aquesta fira, que posarà a disposició, tant dels professionals del sector com dels ciutadans, de solucions tecnològiques que hi ha al mercat i que possibiliten l’ús de la biomassa per a la producció energètica.

L’explotació de la biomassa forestal per produir energia és una de les oportunitats per a la reactivació del sector de les energies renovables, afectat per la recent decisió del govern de suspendre les primes i incentius per a les noves instal · lacions.

En aquest sentit, el grup SUD Energies Renovables, amb seu a Vic, està promovent diverses plantes de producció d’electricitat i calor a partir de la biomassa d’origen forestal, de la mà de l’empresa del mateix grup SUDSUES.

Font: EFE

TOP