CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

La 3ª Fira de la biomassa forestal de Catalunya es farà a Vic els dies 20, 21 i 22 de febrer

by / divendres, 17 gener 2014 / Published in Noticies

La Fira de la biomassa forestal de Catalunya es farà els dies 20, 21 i 22 de febrer a la ciutat de Vic. Després de l’èxit assolit en les dues primeres edicions, l’organització –formada per diferents administracions i entitats- està ultimant l’organització del que serà la tercera fira d’aquest àmbit, que es farà el pròxim mes de febrer. El Consell Comarcal de la Selva n’és des de la seva primera edició un dels organitzadors, conjuntament  amb l’Ajuntament de Vic, la Generalitat de Catalunya, a través del Centre de la Propietat Forestal, l’Institut Català d’Energia i la Direcció General de Medi Natural, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i el Consell Comarcal d’Osona.

La tercera edició de la fira serà de nou una oportunitat per establir una plataforma de divulgació per promocionar l’ús de la biomassa forestal per a l’obtenció de l’energia a tots els nivells. A més, pretén ser, també, un vector d’informació que proporcioni a la ciutadania en general i als sectors interessats, tota la informació necessària per implementar aquest nou ús. En el marc dels tres dies de fira es crearà un punt de trobada entre les empreses de l sector que permeti donar-se a conèixer, crear sinergies i noves línies de negoci, difondre les novetats i facilitar el desenvolupament del sector en tots els àmbits.

La fira és gratuïta i s’adreça a totes les empreses vinculades al sector de la biomassa, principalment de l’àmbit català (enginyeries, comercials, instal·ladors, fabricants, promotors energètics, empreses de serveis energètics, productors i distribuïdors de biomassa), a consumidors finals (tècnics de l’administració, industrials, institucions, investigadors, arquitectes, aparelladors, administradors de finques, etc.) i, finalment, també a la ciutadania en general, per tal de promoure la biomassa com a font energètica d’ús  domèstic.

A més de l’espai expositiu, la tercera Fira de la biomassa forestal de Catalunya compta amb diferents activitats paral·leles com visites guiades a instal·lacions, trobades professionals amb el Match Making Event, conferències i tallers per a la ciutadania. L’horari de la fira serà de 10.00 h a 19.00 h.

Link fira Biomassa de Vic : http://www.firabiomassa.cat/

Noticia extreta de http://www.gironanoticies.com

Deixa un comentari

TOP