CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Neix nou projecte per dinamitzar el sector de la Biomassa a Catalunya

by / divendres, 21 febrer 2014 / Published in Noticies

El projecte BES- , Biomassa, Energia i Sostenibilitat, neix amb l’objectiu de convertir-se en un element dinamitzador del sector de la biomassa per a ús energètic a Catalunya. La revista i el web s’han llençat durant la 3a edició de la Fira de Biomassa Forestal de Catalunya , que aquests dies se celebra a Vic.

La revista, que serà de caràcter quadrimestral, esdevindrà una eina divulgativa plena de  continguts, notícies, novetats, reportatges, articles i col·laboracions del sector. Per la seva banda, el web aprofitarà el dinamisme que permeten les publicacions digitals per mantenir-se constantment actualitzada, incidint en les últimes novetats, notícies i els enllaços a altres webs d’interès. Revista i web estan adreçats tant a professionals com a consumidors finals, entenent així la biomassa com un sector emergent al nostre país.

La idea sorgeix d’un equip de professionals de diferents sectors (enginyers, biòlegs, periodistes i dissenyadors) que han iniciat aquest projecte d’emprenedoria, inicialment per donar resposta a la necessitat d’un catàleg de la fira de Vic.

Infobiomassa.com vol felicitar aquest nou projecte, www.infobiomassa.com es una web informativa que des de 2011 intenta donar a conèixer els beneficis d’aquesta font de Energía  y hem inciat varies campanyes per incentivar-la com la reducció per part dels ajuntaments de IBI o de reducció del IVA als biocombustibles, a mes pretenem ser un espai d’ unió entre consumidors per poder trobar el millor preu en el suministre de pellets.

Noticia extreta: naciodigital

Deixa un comentari

TOP